onsdag 19 mars 2014

Handledsvärmare

Här var det visst glest mellan inläggen! Men så kan det gå om man, som jag, bestämt sig för att vägra låta bloggandet bli en stressfaktor. Även om bloggandet har legat i stiltje så har inte pysslandet det.


I höstas stickade jag ju två mössor av ekologiskt ullgarn från Marks & Katten. Lite av restgarnet har nu blivit till handledsvärmare. Jag stickade med strumpstickor för att slippa montera dem och med resårstickning för att få lite struktur på ytan. Den mest enkla mönsterstickning man kan tänka sig resulterade i några små rosa kvadrater mitt i det grå, allt för att de ska matcha båda den rosa och den grå mössan. Till sist virkade jag en liten rosa kant på båda sidor. För att få handledsvärmarna lite tätare och mjukare avslutade jag med att tova till dem lite i varmt såpvatten.

Nu värmer de gott precis i den lilla otäcka glipan mellan jackan och vantarna!

4 kommentarer:

 1. Helt rätt. Bloggandet skall ge positiv energi och vara roligt, inte stressa. Värmarna ser väldigt mjuka och mysiga ut.

  SvaraRadera
 2. Man kan aldrig få för många pulsvärmare! Jag tycker aldrig jag har något som matchar just den färg jag har på mig :) Dina ser väldigt mysiga och varma ut!

  SvaraRadera
 3. Så goda dom ser ut. jätte gott att ha.

  SvaraRadera
 4. Så söta och bra färgval .

  SvaraRadera